ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥ 2021

ΥΠΕΡ-ΕΠΕΙΓΟΝ:

ΟΣΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΛ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΛ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020  ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ e-mail  ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΕΚ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Το σχετικό κείμενο του Υπουργείου Παιδείας μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Για να κατεβάσετε την Αίτηση-Δήλωση κάντε κλικ εδώ.

Οι οδηγίες συμπλήρωσης της Αίτησης-Δήλωσης βρίσκονται εδώ.

Όσοι ενδιαφέρονται για τα 3 μουσικά Τμήματα, συμπληρώνουν και αποστέλλουν με email στο Λύκειό τους επιπλέον Α-Δ (Α-Δ ΜΟΥΣΙΚΑ ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ), αφού διαβάσουν και τον κατάλογο μουσικών οργάνων (ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ).

 

ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Η Αίτηση – Δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά, από τον ίδιο τον/την ενδιαφερόμενο/-η ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του/της, σε προθεσμία που ανακοινώνεται από το Υ.ΠΑΙ.Θ., εκφράζει την αυθεντική βούληση του/της ενδιαφερόμενου/-ης επιβεβαιώνεται και δεν τροποποιείται.

Η έναρξη της διαδικασίας υποβολής της Αίτησης – Δήλωσης θα γίνεται εντός του μήνα Νοεμβρίου του σχολικού έτους, κατά το οποίο ο/η υποψήφιος/α επιθυμεί τη συμμετοχή του/της στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ειδικά για τις πανελλαδικές εξετάσεις του έτους 2021, από την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου οι μαθητές θα υποβάλουν την Αίτηση – Δήλωση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη σχολική τους μονάδα, η οποία και θα καταχωριστεί ηλεκτρονικά.

Mε όμοια απόφαση θα καθοριστεί ο χρόνος και η διαδικασία υποβολής των Αιτήσεων -Δηλώσεων των αποφοίτων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του έτους 2021.